Trouwfotograaf Eindhoven lichte stijl

Trouwfotograaf Eindhoven / ga mee op pad

Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk

Van Eindhoven naar Wijk bij Duursteden

Vandaag mag deze trouwfotograaf vanuit het mooie Dorp Son en Breugel. Dorpje dicht bij Eindhoven. Op weg naar Wijk bij Duurstede om een super toffe bruiloft te fotograferen. Als trouwfotograaf werk je niet alleen in je eigen woonplaats, maar reis je door het hele land. Met mijn mooie Rode Ford is dat geen probleem. Die heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Dus vroeg uit de veren en lekker op pad! Ik heb er zin in. 

Trouwfotograaf Eindhoven lichte stijl

Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk
Bruidsfotograaf Eindhoven
bruidsfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk

 Het fotografen van een bruiloft start al vroeg in de ochtend. Ik ben als bruidsfotograaf al aanwezig vanaf het aankleed moment. Bij het maken van de aankleed foto’s is het altijd erg prettig als het een lichte opgeruimde ruimte is. Ik heb namelijk als Trouwfotograaf Eindhoven een lichte stijl en een lichte kamer geeft een mooi effect op de foto’s

Eerst in de haar en make-up. De visagist en kapper van deze bruid was Leonie Hairstyling & Visagie.

Deze visagist had een hele leuke spiegel meegenomen. Ik ben dol op reflecties. Die kunnen hele gave effecten geven. Ik heb dan ook dankbaar gebruik gemaakt van deze spiegel tijdens het fotograferen van de bruid. Een leuk verhaal achter de visgie foto’s is, da tde bruid eigenlijk al klaar was met haar haren en make-up toen ik aankwam. Maar gelukkig werden de laaste details nog even gedaan in het bijzijn van de fotograaf.

trouwfotograaf Breda
trouwfotograaf Breda

Aankleden bruidengom

Trouwfotograaf Geldrop Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Geldrop Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Geldrop Cynthia Vonk

Bruiloften worden extra persoonlijk als je kleine elementen waar je van houdt terug laat komen in de bruiloft. Deze bruid en bruidengom zijn nadat ze elkaar net hebben leren kennen meteen op vakantie gegaan naar disney. Disney heeft daarom een speciale plek voor hen gekregen tijdens de bruiloft. Vaak hoor je dat de bruid veel bezig is met de kleine details. In dit geval was het niet de bruid maar de bruidengom die veel bijzondere elementen verstopt had in zijn trouwkostuum. ZIjn manchetknopen hadden een Disney teken. Zijn sokken waren voorzien van eendjes en in zijn pak had hij op meerde plekken een gravering laten borduren. 

Trouwfotograaf Boxtel Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Boxtel Cynthia Vonk

First Look

First Look is een term overgewaaid vanuit Amerika. Maar o zo bekend ook hier in Nederland. The First look is het eerste moment dat de bruidegom zijn mooie bruid gaat zien! Dit is altijd een spannend moment. Hoe zou ze er uit zien en welke jurk heeft ze aan. Daphne had haar jurk zorgvuldig uitgezocht bij D’amore in Amersfoort. Kleding van de bruidengom kwam uit Tilburg gemaakt door Tailor made suits.

Met zwetende handen sta je daar dan achter de 2 dichte schuifdeuren te wachten tot iedereen klaar is. Familie in positie. Bruidengom in positie. En dan gaan die enorme deuren open en zie je elkaar voor het eerst op deze speciale dag die alleen om jullie draait. Om de liefde die jullie voelen. Uiteraard vonden ze elkaar prachtig en werd alles van top tot teen bekeken en bewonderd. Dit bruidspaar is klaar voor de grote dag.

Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk

Het bruidsboeket

Bloemen en corsages. Iets wat niet weg te denken is op een bruiloft. Corsages voor de belangrijkste gasten. Ouders, getuigen, overige familieleden en mensen die belangrijk voor je zijn. Uiteraard ook een corsage voor de bruidengom. En een prachtig boeket voor de bruid. Deze bloemen komen van Dorestad bloem & Kado

Wist je dat mannen en vrouwen een corsage anders dragen? Mannen dragen de bloemen naar boven en vrouwen dragen de corsage op zijn kop.

Bloemen zijn iet alleen te gebruiken als corsage of bruidboeket. Maar kunnnen ook een mooie aanvulling zijn op de decoratie in de trouwzaal. Hier hadden Sanden en Daphne van te voren goed over nagedacht. Alles was versierd met mooie bloemen.

Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk

Trouwfotograaf Eindhoven in actie! of toch niet?

Op weg naar huis Doorn. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Het bruidspaar ging met hun eigen auto die kant op. En ik stapte in de auto op weg naar dit mooie landgoed. Wie mij een beetje kent weet dat ik niet zo goed ben in navigeren en de weg vinden. Aardrijkskunde is verre van mijn beste vak geweest op school. Ook vandaag was dit weer gebleken. De navigatie stuurde mij wel anar hui Doorn gelukkig, maar naar een hele andere parkeerplaats. De bruid en bruidengom waren in geen velden of wegen te bekennen. Gelukkig na wat telefoontjes is de goede parkeerplaats als nog gevonden en konden we aan de slag met de shoot. Huis Doorn is een groot museum met een enorm mooie grote tuin er om heen. De perfecte foto plek. Wat een geluk dat het droog is want er waren wel wat druppels regen voorspelt. 

Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk

De trouwreportage

De trouwreportage is even een moment met zijn 2. Lekker genieten van elkaar en die vervelende fotograaf die steeds maar aan je hoofd blijft zeuren. Nee grapje natuurlijk niet. Het is juist een hele leuke gezellige tijd. Het is zo leuk om met het bruidspaar op pad te gaan en foto’s te maken van het verliefde koppel. Het valt alleen niet mee om rond te lopen in een trouwjurk op enorme hakken. En zeker niet als het geregend heeft. Gelukkig hadden we daar wat extra hulp voor meegenomen. Iemand die de jurk mee vasthoud en goed neerlegt is altijd een aanrader. 

Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk

Een fotoshoot moet in mijn ogen altijd natuurlijk en ontspannen gaan. Daarom geef ik altijd kleine opdrachten. En als je ze echt even goed aan het lachen wilt krijgen heb ik de volgende opdracht. Fluister in de oor van je partner in een gekke stem wat je hebt gegeten. Dit zorgt altijd voor vrolijke en ontspannen beelden met echte emoties. 

Mooie liefdevolle momenten

Kijk elkaar eens diep in de ogen en droom terug naar jullie eerste ontmoeting. Dit was de opdracht die voor dit bruidspaar prachtige beelden opleverde. Natuurlijk weet je als fotograaf vaak al hoe het bruidspaar elkaar heeft ontmoet. Tijdens een pre wedding gesprek vind ik het leuk om een bruidspaar echt te leren kennen en ook te horen hoe de eerste vonken zijn overgeslagen. 

Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk

Wordt vervolgd

Krijg je nog geen genoeg van deze mooie bruiloft? Wees dan maar niet getreurd. In de volgende blog gaan we nog meer lezen over deze prachtige dag van Sander en Daphne!

Ben jij benieuwd op ik de fotograaf ben die ook bij jullie past? Download dan nu de bruidsgids met informatie en prijzen.

Je bent altijd welkom om te bellen of te mailen als je nog vragen hebt.