Trouwfotogaaf Son en Breugel en Eindhoven

Druk, druk, druk! Het leven van een hardwerkende trouwfotograaf uit Son en Breugel en Eindhoven is een enorme tijdrovende klus. Maar o wat kan ik er van genieten!

Ik zal even bij het begin beginnen. Sinds kort kan ik mijzelf trouwfotograaf en bruidsfotograaf noemen. Mijn werkgebied is voornamelijk in de mooie provincie Brabant. Ik krijg mensen vanuit allerlei plaatsen met de vraag of ik hun bruiloft kom fotograferen. Best, Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond, Den Bosch al die steden en meer vallen in mijn werkgebied. Zelf al zou je uit Groningen komen ben ik bereid om die kant op te rijden. Want o wat is dit een leuk beroep!

Trouwfotograaf Son en Breugel Cynthia Vonk

Laatst ben ik een bruiloft gaan fotograferen in Wijk bij Duurstede. Ik kreeg de kans om met een andere fotograaf een dag mee te gaan als Second shooter. En dat was uiteraard echt super gezellig! We hebben veel lol gehad en prachige foto’s gemaakt natuurlijk. Het bruidspaar had geluk. Want met een second shooter heb je meer fotos en uit verschillende hoeken. Je ziet echt alle mooie moementen tijdens de bruiloft. Ook de traan op de wang van je moeder bij dat prachtige moment van de geloften. 

Trouwfotograaf Eindhoven  Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Nuenen Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Boxtel Cynthia Vonk

Maar nu vraag jij je natuurlijk af hoe komt het dat ik het nu zo druk heb. Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met het opzetten van trouwfotografie binnen Cynthia Vonk Fotografie. Dat houdt in een nieuwe pagina op de website, portfolio opbouwen, Uitzoeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot fotoalbums. Een hele hoop dingen heb je eerst nodig voordat je kan starten als fotograaf in de trouwfotografie.

Het leuke aan dit alles is dat ik er ook een super gave nieuwe camera bij heb. Want een bruiloft schiet ik altijd met 2 camera’s. Dit omdat het lekker makkelijk is en je geen lenzen hoef te wisselen tussendoor. Maar ook omdat een camera altijd stuk kan gaan. Dat is natuurlijk je ergste nachtmerrie als je op een bruiloft aan het shooten bent!

Trouwfotograaf Tilburg Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Breda Cynthia Vonk

Nu de eerste dingen zijn opgezet is het tijd om echt te gaan beginnen. De eerste boeking voor 2021 is al binnen en er staan al 2 pre wedding gesprekken op de planning de komende weken. Ik heb voorgenomen om echt te gaan knallen komend jaar dus het zou leuk zijn als er nog een paar bruiloften bij gaan komen!

Maar ja zomaar even een bruiloft boeken dat doet niemand. Je wilt wel weten wie je in huis haalt om foto’s te komen maken. Daarom heb ik speciaal voor jullie een trouwgids gemaakt met alle informatie die jij moet weten als je mij als fotograaf voor jou bruiloft wilt.

Dus wil jij een gezellige, enthousiaste fotograaf met een lichte romantische stijl. En kom jij uit Eindhoven, Son en Breugel, Best, Boxtel, Veldhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg, Breda weet niet waar vandaan nog meer. Download dan nu mijn gratis trouwgids. Vol met leuke tips voor tijdens jullie bruiloft!

Hopelijk zie ik jullie snel terug op een pre wedding gesprek bij jullie thuis!

Trouwfotograaf Veghel Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk
Trouwfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk