Reviews

Wat  klanten over mij zeggen.

 

Ze gaat heel professioneel te werk en neemt de veiligheid van de kinderen heel serieus. Dit is voor haar het belangrijkste. Ze betrekt de kinderen ook echt bij de fotoshoot. Ze neemt de tijd voor je, al duurt het langer dan gepland. Buiten de super fijne omgang, maakt ze ook nog eens fantastisch mooie foto’s en krijg je ze super snel toegestuurd. Wij zouden eventuele volgende shoots weer bij haar boeken.  

–  Kristel Schoenmakers – Van Geffen

Enthousiaste fotografe, met een mooie romantische stijl. Leuk om mee te maken met hoeveel passie ze bezig is.
Ze is geduldig met kinderen en doet echt moeite zodat ze zich op hun gemak voelen.

–  Petrie van den Boom – Claes

Een super ervaring!! Ze heeft geweldige foto’s gemaakt van ons kleine meisje en ons gezinnetje. Het was erg gezellig en voelde ons gelijk op ons gemak. Gaan nog zeker vaker foto’s door Cynthia laten maken

–  Lotte Witlox

Cynthia heeft ons en de opa’s en oma’s verrast met een paar schitterende foto’s. Ze geeft de kinderen de tijd om aan haar te wennen en zo ontstaan prachtige momenten en foto’s. We zijn enorm blij met de foto’s!

–  Yvonne Bongartz

Wat is het fijn om door Cynthia foto’s te laten maken. Ze heeft een New Born shoot gedaan met ons kleine meisje. Ze straalt zoveel rust uit en heeft zoveel geduld. Is voor jezelf fijn, en voor al voor ons meisje was dat fijn. Ze nam echt de tijd om mooie foto’s te maken. En ook was het erg fijn om in de eigen omgeving te zijn. En wat een schitterend resultaat hebben we zeg. Kan het wachten tot ons meisje ouder is. Om dan weer opnieuw foto’s door Cynthia te laten maken. Al met al een vriendelijke, geduldige, rustige fotografe. Die een mooi resultaat levert. Nogmaals super bedankt Cynthia.

–  Tommy, Peggy en Isabell

Een super toffe cakesmash shoot gehad bij Cynthia! Ze nam echt de tijd voor ons en dat was erg fijn. Alles was goed, en hij mocht lekker even ontdekken. Hij was al snel op zijn gemakje en konden er leuke foto’s gemaakt worden!

Dankjewel voor de leuke shoot!!

–  Nicky Caspers

Een super enthousiaste en vooral leuke fotografe. Mijn partner en ik hebben bij haar een “love schoot” geboekt met als thema onze zwangerschaps bekendmaking. We hebben erg genoten van de schoot en vooral de foto’s die kort daarna volgde. Cynthia luistert goed naar je wensen en denkt mee in de mogelijkheden. Voor ons was het vooral belangrijk dat het een leuke schoot zou zijn, en niet al te serieus en stijfjes. Iets wat haar erg goed gelukt is! Wij raden Cynthia hoe dan ook bij iedereen aan! 10/10!

–  Nikki van de Weijer

Een hele fijne, leuke en enthousiaste fotografe die alle tijd neemt om foto’s te maken. Ze luistert en kijkt goed wat er gewenst wordt en speelt daar op in. Ze stelt iedereen op zijn/haar gemak door leuk contact te maken. Wij zijn enorm blij met de foto’s die Cynthia heeft gemaakt.

–  Malou Jansen – van Eck

Hele, fijne, gezellige en ontspannen sfeer tijdens de shoot! Of het nu de zwangerschap- of de newborn shoot was. Wij zijn heel blij met de resultaten waarbij goed is gekeken naar onze wensen.

–  Ivon van den Broek

Over mij

Ik ben Cynthia Vonk en ik ben een energieke, sociale en vrolijke fotograaf met een vlotte babbel. Ik ben heel goed met kinderen en bijna net zo speels en gek als zij. Ik doe alles om precies dat mooie plaatje te krijgen om jullie droomfoto’s te maken.

Informatie

Voor meer informatie over de verschillende shoots kijk dan hier. Graag vertel ik je hoe een fotoshoot in zijn werk gaat en wat je kunt doen om je voor te bereiden op je fotoshoot. Ook staat hier een voorbeeld prijsstelling voor verschillende shoots.

Neem contact op

Wil je meer informatie, heb je vragen? Klik hier dan voor de contactinformatie. Dit kan middels een contactformulier, een mailtje of gewoon even bellen. Ook andere informatie zoals adresgegevens, KVK-nummer en rekeningnummer kun je hier vinden.