Fotograaf Son en Breugel
Ik ben Cynthia

 

Een fotograaf die met mijn fotografie bijzondere momenten in het leven samen met jullie zo natuurlijk mogelijk vast wil leggen. Een herinnering voor altijd. Met deze gedachten ben ik mijn passie vol energie uit gaan voeren en dat doe ik met veel liefde en plezier. Zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, gezinsfotografie en cake smashes om de eerste verjaardag te eren. Allemaal in een lichte, natuurlijke stijl.

Maar wie zit er nu verscholen achter deze naam? Ik ben een energieke vrolijke, sociale fotograaf met een vlotte babbel. En niet te vergeten ook een beetje prettig gestoord. Ik klim gerust op het bed of een tafel omdat ik een foto wil hebben in een bepaalde hoek. Alles voor een mooi eindresultaat.  

 

Ik maak vaak foto’s die echt iets over jullie vertellen. Ik vind het als fotograaf belangrijk om goed naar jullie wensen te luisteren en mee te denken. Vervolgens de vertaalslag te maken naar lichte sprekende beelden.

Iedere fotoshoot is voor mij weer even bijzonder. Dat ene bijzondere moment te pakken krijgen. De ondeugendheid in de ogen van kinderen. Of de eerste verliefde blik naar je pasgeboren baby. Dat is voor mij de uitdaging. 

Kindvriendelijk

 

Dat is wat ik van al mijn klanten terug hoor. Door mijn achtergond als leerkracht en moeder van 3,  ben ik erg goed met kinderen. Ik stel ze op hun gemak, maak ze aan het lachen en laat ze thuis voelen in welke omgeving dan ook. Het maken van foto’s met kinderen is voor mij een spel. Spelenderwijs en vol lol ga ik met kinderen aan de slag met de mooiste en vooral vrolijkste resultaten. Later als ik kinderen weer tegenkom, hoor ik dan ook vaak terug: “Hé, jij bent mijn fotogaaf! Waar is het kaboutertje gebleven?”

Dit zeggen mijn klanten over mij.

 

Yvonne Bongartz

Cynthia heeft ons en de opa’s en oma’s verrast met een paar schitterende foto’s. Ze geeft de kinderen de tijd om aan haar te wennen en zo ontstaan prachtige momenten en foto’s. We zijn enorm blij met de foto’s!

Nicky Caspers

Een super toffe cakesmash shoot gehad bij Cynthia! Ze nam echt de tijd voor ons en dat was erg fijn. Alles was goed, en hij mocht lekker even ontdekken. Hij was al snel op zijn gemakje en konden er leuke foto’s gemaakt worden! Dankjewel voor de leuke shoot!!

Patty Ebbenn

Maakt geweldige foto’s met een mooi eindresultaat! Cynthia nam echt alle tijd om ons kleintje zo mooi mogelijk te fotograferen!! Een hele fijne ervaring. Echt een aanrader dus!