Minishoot in Henridunant park Eindhoven

Minishoot Vuurvlinder

Corna gooide dit jaar veel roet in het eten en zorgde ook op basisschool de Vuurvlinder in Eindhoven voor problemen. Helaas kon de schoolfotograaf dit jaar niet meer doorgaan doordat de kinderen een tijdje thuis onderwijs kregen. Maar wat hebben de kinderen van deze school een mazzel. Want 1 van de juffen, namelijk ikzelf is ook nog fotograaf. Toen de directie vroeg of ik dit jaar de klassenfoto’s wilde maken voor de hele school, hoefde ik geen tweede keer na te denken. Natuurlijk doe ik dat!

Na een leuke shootdag in het bosje aan de overkant van de school kregen alle ouders de klassenfoto toegestuurd. Een cadeautje van de school en van mijzelf. Maar helaas was het niet mogelijk om van alle kinderen ook nog een portretfoto te maken. Maar gelukkig kwam daar plan B.

 

 

Familiefotograaf Eindhoven Cynthia Vonk
Familiefotograaf Eindhoven Cynthia Vonk

Minishoots aanbieden in het Henri Dunant park in Eindhoven.

 

Op zondag 12 juli was het dan zo ver ik ging minishoots in Eindhoven doen. 5 gezellige gezinnen kwamen naar het park in Eindhoven toe voor hun mini gezinsshoot. 30 minuten lang heb ik foto’s van de gezinnetjes gemaakt. Portretfoto’s van de kinderen, gezinsfoto’s van het hele gezin compleet en foto’s met broertjes en zusjes. Normaal gesproken krijgen ze van de schoolfotograaf foto’s voor een witte achtergrond. Maar bij Cynthia Vonk Fotografie gaat dat anders. Ik gebruik de natuur als achtergond zodat je mooie lichte en frisse foto’s krijgt met een natuurlijken romantisch tintje. Zo fijn om alle blije reacties van alle ouders te horen. Ze hebben ondanks de gemiste schoolfoto toch nog hele mooie foto’s van hun kinderen mogen ontvangen. Ben je nu nieuwschierig geworden en heb je ook interesse in een fotoshoot. Neem dan nu contact op en maak een afspraak. Vooral in de maanden augustus en september ken ik hele mooie plekken met paarse heide op de achtergrond.