Zwangerschapsfotograaf Eindhoven
Zwangerschapsfotograaf Son en Breugel en Eindhoven
Zwangerschapsfotograaf Nuenen en Son en Breugel
Zwangerschaspfotograaf Son en breugel en Eindhoven

Zwangerschapsfotograaf

Zwangerschapsfotograaf en newbornfotograaf in Son en Breugel, Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen, Helmond en omgeving.

Hoera, je bent zwanger!  Wat een bijzondere tijd voor jou en je partner. Omdat een heel nieuw leven mag groeien in jouw buik. Ben jij ook al benieuwd op wie je kindje gaat lijken? Bijvoorbeeld: wordt het een evenbeeld van jou of toch meer op je partner? Als zwangerschapsfotograaf in Son en Breugel en Eindhoven, zet ik graag je bolle buik op de foto. Zodat je altijd dit mooie gevoel van nieuw leven kan herinneren. 

Het mooie begin
Zwangerschapsfotograaf Eindhoven en Nuenen
Zwangerschapsfotograaf Son en Breugel en Boxtel

Ik maak foto’s van jou alleen en met je partner. Ook andere familieleden zoals broertjes of zusjes zijn van harte welkom om dit samen als gezin te doen. Uiteraard mag je voor tijdens de shoot een klein knuffeltje, een echo foto of een paar kleine schoentjes meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. Het dragen van lichte kleding in de kleuren wit, pastel of aarde tinten, maken de foto’s helemaal af.

Bolle buiken foto

Dit is mijn werkwijze

Een zwangerschapsshoot vindt meestal plaats tussen de 24 en 34 weken. Boek wel op tijd om zeker een plekje te hebben in mijn volle agenda.  Samen gaan we op zoek naar een mooie buiten locatie naar keuze. En leuke tips voor locaties heb ik in overvloede! Toch liever op de foto in huiselijke sfeer? Informeer naar de mogelijkheid om een geposeerde shoot aan huis te doen. Deze vindt vaak plaats in de babykamer, huiskamer of slaapkamer. 

 

Dit zeggen mijn klanten.

Nikki van de Weijer

Een super enthousiaste en vooral leuke fotografe. . We hebben erg genoten van de schoot en vooral de foto’s die kort daarna volgde. Cynthia luistert goed naar je wensen en denkt mee in de mogelijkheden. Voor ons was het vooral belangrijk dat het een leuke schoot zou zijn, en niet al te serieus en stijfjes. Iets wat haar erg goed gelukt is! Wij raden Cynthia hoe dan ook bij iedereen aan! 10/10!

 

Ivon van den Broek

Hele gezellige ontspannen sfeer tijdens de shoo! Wij zijn heel blij met de resultaten waarbij goed is gekeken naar onze wensen.