Newbornfotografie 

Newbornfotograaf en baby fotograaf in Son en Breugel, Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen, Helmond en omgeving.

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger! Een geheel nieuwe fase van het leven staat voor de deur. Of het nu je eerste, tweede, derde kindje is of misschien hebben jullie wel een groter gezin. En iedere baby blijft net zo speciaal en bijzonder. Daarom leg ik graag dit kostbare eerste moment met jullie vast. Zodat de herinnering aan het kleine pasgeborene voor altijd in je herinnering zal blijven.

 

De Allerkleinste
Zacht en pastel

 

Werkwijze

Ik ben een newborn fotograaf uit Son en Breugel, maar maak foto’s bij mama’s en papa’s uit de hele regio. Vooral uit Eindhoven, Best, Veldhoven, Helmond en Nuenen. Newbornshoots kunnen bij jullie thuis plaatsvinden. Ook kun je er voor kiezen om bij mij thuis te komen in mijn studio in Son en Breugel. Je hebt de keuze tussen 2 verschillende shoots. Deze keuzes zijn: Fine art newborn of gezin newborn. Allemaal in mijn frisse, dromerige, natuurlijke fotografie stijl. Wel is het verstandig om al vroeg tijdens de zwangerschap bij mij een reservering te maken, wil je zeker zijn van een plekje.

 

 

Fine Art Newborn

 

newbornfotograaf Eindhoven

De mogelijkheden

Ik heb voor iedereen een passende shoot. Wil je graag geposeerde foto’s met mooie doeken of ben je meer op zoek naar foto’s van je baby met het hele gezin? En ga je voor een boel foto’s om een album mee te vullen of voor enkele foto’s voor bijvoorbeeld aan de muur? Ik probeer voor iedereen het juiste pakket aan te bieden. Hieronder staat een voorbeeldpakket. Dus kijk voor alle mogelijkheden en pakketten in mijn gratis Newbornmagazine. 

Met het hele Gezin
Newborn fotograaf Eindhoven
Newbornfotograaf Nuenen Cynthia Vonk
Newbornfotograaf Eindhoven Cynthia Vonk

Over mij

Mijn naam is Cynthia Vonk en ik ben een energieke, sociale en vrolijke fotograaf met een vlotte babbel. Ik ben heel goed met kinderen en bijna net zo speels en gek als zij. Alles haal ik uit de kast om jullie droomfoto’s te maken.

Portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio met voorbeeden van fotoshoots. Zo krijg je een goede indruk van een complete set. Er staan voorbeelden van Newbornfotografie, Zwangerschapsfotografie, Gezinsfotografie en Cakesmash.

Neem contact op

Wil je meer informatie, heb je vragen? Klik hier dan voor de contactinformatie. Dit kan middels een contactformulier, een mailtje of gewoon even bellen.

 

Ervaringen van klanten

Lotte Witlox

Een super ervaring!! Ze heeft geweldige foto’s gemaakt van ons kleine meisje en ons gezinnetje. Het was erg gezellig en voelde ons gelijk op ons gemak. 

 

Kristel Schoenmakers - van Geffen

Ze gaat heel professioneel te werk en neemt de veiligheid van de kinderen heel serieus. Dit is voor haar het belangrijkste. 

 

Tommy, Peggy en Isabel

Wat is het fijn om door Cynthia foto’s te laten maken. Ze straalt zoveel rust uit en heeft zoveel geduld. Is voor jezelf fijn, en voor al voor ons meisje was dat fijn. Ze nam echt de tijd om mooie foto’s te maken.