Familiefotograaf Son en Breugel
Familiefotograaf Son en Breugel en Eindhoven
Gezinsfotograaf Son en Breugel en Nuenen
Gezinsfotograaf Eindhoven en Boxtel

Gezinsfotografie

Gezinsfotograaf en familie fotograaf uit Son en Breugel, Eindhoven, Nuenen, Best, Boxtel, Veldhoven en nog veel meer!

Welke ouder droomt er nu niet van. Een leuke foto met het hele gezin. Vrolijk, licht, natuurlijk maar vooral ook speels en zorgeloos.  Dan hebben jullie nu geluk. Want je hebt een Gezinsfotograaf uit Son en Breugel, Eindhoven en omgeving gevonden die niet alleen foto’s maakt maar ook leerkracht is. Mijn jaren lange ervaring  als juf krijg je cadeau. Kinderen en ouders voelen zich snel bij mij op hun gemak. De fotoshoot wordt in een speels jasje gestoken zodat kinderen zich vrij voelen en dat levert de mooiste resultaten op.

Hebben de kinderen nog even de tijd nodig om aan mij te wennen door ze juist even met rust te laten? Dan voel ik dat fijloos aan.  Ik geef ze deze tijd omdat ik weet hoe spannend het allemaal kan zijn voor een kind.  

Door lekker met de kinderen mee te spelen, samen verstoppertje of kleine opdrachten te geven staan de kinderen vrolijk en enthousiast op de foto.

 

Een gezin precies zoals jullie zijn
We maken er een feestje van

Als fotograaf straal ik veel rust uit, maar ik kan ook lekker gek doen waardoor er veel gelachen wordt tijdens de fotoshoot.

Van klanten hoor ik altijd terug dat ze heel blij zijn met de gemaakte foto’s omdat ze het gezin hier echt in herkennen maar ook dat ze een hele fijne ervaring hebben gehad. Dit is iets waar ik trots op ben en mijn persoonlijkheid uitdrukt.

Tijdens een aanvraag hoor ik vaak: “Mijn kind wil nooit op de foto en zeker niet lachend”. Ik kan vol vertrouwen zeggen: Het is mij tot nu toe altijd gelukt om alle kinderen leuk op de foto te krijgen.

Over mij

Mijn naam is Cynthia Vonk en ik ben een energieke, sociale en vrolijke fotograaf met een vlotte babbel. Ik ben heel goed met kinderen en bijna net zo speels en gek als zij. Alles haal ik uit de kast om jullie droomfoto’s te maken.

Portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio met voorbeeden van fotoshoots. Zo krijg je een goede indruk van een complete set. Er staan voorbeelden van Newbornfotografie, Zwangerschapsfotografie, Gezinsfotografie en Cakesmash.

Neem contact op

Wil je meer informatie, heb je vragen? Klik hier dan voor de contactinformatie. Dit kan middels een contactformulier, een mailtje of gewoon even bellen. Ook andere informatie zoals adresgegevens, KVK-nummer en rekeningnummer kun je hier vinden.