Waar kan ik je mee helpen?

Ik heb voor iedereen een passende shoot. Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf, zwangerschapsfotograaf of wil je mooie Cake Smash foto’s? Kijk rustig even in mijn aanbod. Heb je zelf leuke ideeen? Stuur me dan vooral even een berichtje!

Trouwfotograaf Eindhoven en Breda

Trouwfotografie

Ben jij die bruid die geniet van lichte, romantische en frisse foto’s. Ik als trouwfotograaf zorg ervoor dat jij op deze mooie dag stralend en en ontspannen op de foto staat. Zonder zorgen en met eenvoudige aanwijzingen maken we samen  het perfecte plaatje.

Zwangerschapsfotograaf Eindhoven en Nuenen

Zwangerschapsfotografie

In verwachting zijn van je kindje is een van de mooiste momenten in je leven. Ik kan dit moment en het bijbehorende gevoel vastleggen in prachtige foto’s van jou met je dikke buik!

Cakesmash fotograaf Eindhoven

Cakesmash en kinderfotografie

Een kind met een heerlijke taart en geen slabbetjes of doekjes. Dit is de ideale combinatie voor een fotoshoot met prachtige vrolijke foto’s. Helemaal geschikt om de eerste verjaardag van jouw kind te vieren. Ook mogelijkheden om je kind in een ander thema op de foto te zetten. Klik hier voor de mogelijkheden. 

Newbronfotograaf Eindhoven

Newbornfotografie

Ik vind het heerlijk om prachtige foto’s te maken van pasgeboren kinderen. Hierbij kun je kiezen voor newborn fineart foto’s of voor newborn gezins foto’s. Ook foto’s met papa en mama, broertjes of zusjes passen bij de mogelijkheden.

Familiefotograaf Son en Breugel

Gezinsfotografie

Je gezin is het belangrijkste wat je hebt. Graag leg ik op foto vast wat voor prachtig gezin jullie zijn en laat ik de hele wereld zien hoe veel jullie van elkaar houden.
 

Over mij

Ik ben Cynthia Vonk en ik ben een energieke, sociale en vrolijke fotograaf met een vlotte babbel. Ik ben heel goed met kinderen en bijna net zo speels en gek als zij. Ik doe alles om precies dat mooie plaatje te krijgen om jullie droomfoto’s te maken.

Portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio met voorbeeden van fotoshoots. Zo krijg je een goede indruk van een complete set. Er staan voorbeelden van Newbornfotografie, Zwangerschapsfotografie, Gezinsfotografie en Cakesmash.

Neem contact op

Wil je meer informatie, heb je vragen? Klik hier dan voor de contactinformatie. Dit kan middels een contactformulier, een mailtje of gewoon even bellen. Ook andere informatie zoals adresgegevens, KVK-nummer en rekeningnummer kun je hier vinden.