Trouwfotograaf

Trouwfotograaf en bruidsfotograaf uit Son en Breugel, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond en omgeving.

Wil jij ook een ontspannen dag en achteraf kunnen genieten van mooie lichte, frisse en romantische foto’s? Met mij als trouwfotograaf uit Son en Breugel, Eindhoven, Brabant en omgeving sta je stralend en ontspannen op de foto. Geen stijf geposeerde shoot, maar ongedwongen en luchtig doormiddel van de kleine opdrachten. Daardoor komen jullie op de foto precies zoals je bent en kun je later terugkijken naar foto’s waar je trots op bent.

 

 

Meer weten over pakken en prijzen? Download hier het gratis trouw magazine.
Stralend als een bruid

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend pre-weddinggesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie. Kom ik graag naar jullie plannen en wensen luisteren. Het maakt niet uit dat je nog niet alle details van de bruiloft weet. Wellich kan ik zelfs met jullie meedenken. Ik heb immers al veel bruiloften bijgewoond. 

Tijdens jullie bruiloft blijft geen moment ongemerkt. Jullie bruiloft is een dag vol emoties. Die beginnen al bij  het aantrekken van die perfecte jurk die je tijdens de voorbereidingen hebt uitgezocht. De eerste blik van de bruidengom. De traan op de wang van je ouders. Deze momenten horen bij jullie dag. De foto’s vertellen jullie verhaal.  

Ik ben open en transparant. Geen poespas of verrassingen achteraf. Je krijgt bij mij altijd een luxe fotoalbum naar keuze! En hoe gaaf is dit. Als extra cadeau krijgen jullie van mij een te gekke loveshoot. Tijdens de loveshoot maak je alvast kennis met mijn manier van fotograferen.

 

Jij bent nu toch ook nieuwschierig geworden?

Fine Art bruiloft

 

De mogelijkheden

Ik heb voor iedereen een passend pakket. Je weet van te voren wat je van mij krijgt en komt niet achteraf nog verrassingen tegen. Ik bied pakketten aan waarin jullie je eigen keuze kunnen maken. Albums, loveshoot en pre-wedding gesprek zitten standaard bij de pakketten inbegrepen. In het trouwmagazine die je gratis kunt downloaden, vind je alle informatie en extra tips voor jouw mooie dag.

Licht en dromerig

Ervaringen van klanten

Cynthia Vonk

Onder constructie