Award winnende kinder fotograaf

Nieuws uit Son en Breugel, kinderfotograaf met een Award.

Wauw! Vol ongeloof en blijdschap zit ik op de bank te juichen na het lezen van dit bericht! “Je hebt een Award gewonnen!” Hoe gaaf is dit! Vanaf vandaag mag ik mijzelf een award winnende kinder fotograaf noemen.

 

Het verhaal achter deze Awardwinnende foto

Je zult wel denken, wat doet dit kind in een pan? Allereerst zal ik je even voorstellen aan dit kind. Dit is Nola, mijn lieve dochter die op deze foto bijna 1 jaar werd. Ik wilde eens iets origineels doen voor haar. Veel verjaardagen worden gevierd met een cakesmash. (Die Nola trouwens niet één maar zelfs twee keer heeft gedaan, maar dat is een heel ander verhaal.) Maar ik wilde ook iets anders doen. Als kinder fotograaf zit je vaak vol met leuke ideeen. Nu hebben wij het geluk dat er bij ons in Son en Breugel een leuke kringloopwinkel staat. Lekker door de winkel struinen en dan per toeval een hele leuke pan tegen komen. Ik dacht zou deze groot genoeg zijn om er een kind in te doen? Op hoop van zegen mee naar huis genomen. Ja hoor hij past.

 Snel bij bol.com nog even een mutsje en een schort besteld. Ook naar alle kringloopwinkels in Eindhoven en Best gegaan op zoek naar een hele grote houten lepel voor in de pan. Die lepel vond ik overigens pas 3 maanden na deze foto. Dus zonder lepel op de foto. Nog even wat groente uit de plaatselijke supermarkt gehaald en een geïmproviseerde fotostudio gebouwd in de woonkamer. Hoppa gaan met die banaan! ow nee, het waren groenten ;).

Alle kids wilden op de foto.

Nu heb ik zelf hele leuke en fotogenieke kinderen en wilden ze graag allemaal op de foto zodra ik mijn studio had opgebouwd. Ze hadden mazzel want de pan was groot genoeg! Zelfs voor een kind van 4. We maakten er met zijn allen een leuke fotoshoot middag van. Het leek wel onze eigen minishoot dag. En je raadt nooit wat wij die avond hebben gegeten 🙂 

Groot succes!

Na het posten van deze leuke foto’s op instagram vroeg meteen een van onze buren of ik deze shoot ook wilde doen met haar kinderen. En natuurlijk leek mij dat een goed idee. Het idee is heel creatief door onze buurvrouw uitgebreid met fruit en spaghetti. Nu heb ik tijdens die shoot nog wel een enorme blunder gemaakt. Achtergronddoeken kunnen niet zo goed tegen tomatensaus. Dus ik heb zeker 45 min moeten boenen voordat alle sausvlekken weg waren. Het is dus nog wel mogelijk om een groente of fruit shoot te komen doen met je gezin. Spaghetti was helaas meteen de laatste keer. Of je moet zelf een groot wit tafellaken hebben wat vies mag worden….